Couscous cu verdure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 5 persoane:
  • - 250 g couscous
  • - 1 ardei rosu
  • - 1 vanata
  • - 1 ceapa rosie
  • - 2 dovlecei
  • - 3 rosii coapte
  • - ulei de masline
  • - ulei pentru prajit
  • - 1 cubulet de unt

Mod de preparare

Pregatiti couscousul punand 250ml apa la fiert, cu o lingura de ulei si o lingurita de sare. Fierbeti couscousul in aceasta apa dupa care da-ti la o parte, varsati couscousul, amestecati cu delicatete si lasati pentru 2 - 3 minute sa se umfle.

Adaugati un cubulet de unt, amestecati si repuneti pe foc, amestecati pentru 3 minute cu o furculita, desfacandu-l.

Preparati verdurile, taiati ardeiul feliute subtiri, vanata cubulete mici, ceapa pestisori, iar dovleceii feliute subtiri.

Daliti verdurile in ulei incins, iar spre sfarsit adaugati rosiile taiate feliute si mai caliti putin. Adaugati peste couscous. Daca mai este nevoie adaugati putin ulei de masline, sare si piper.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise