Covrigei cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 250 g branza de vaci
  • 2 oua
  • un pahar de smantana
  • 1-2 lingurite de sare
  • 1 plic de amoniac pentru prajituri
  • 2 linguri lapte
  • 250 g de margarina sau 1 pahar de ulei.

Mod de preparare

Amoniul dizolvat in putin lapte se amesteca intr-un vas impreuna cu branza razuita si cu celelalte ingrediente.Din aluatul obtinut se intinde o foaie de un centimetru grosime care se taie sub forma unor covrigei,cu un pahar sau forme pentru fursecuri.Covrigeii se coc intr-o tava unsa,timp de 15-20 min.Spre sfarsit se ung cu un ou batut,si se presara cu susan.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise