Cozi de stevie pané

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr cozi de stevie
  • 1 ou
  • 20 gr faina
  • sare
  • oregano
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Cozile de stevie se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare timp de 5-10 minute.Cand sunt gata ,se pun la scurs si se usuca cu un servetel de bucatarie.Se bate oul cu un praf de sare si un pic de oregano uscat. .Se pune uleiul la incins intr-o tigaie si dam fiecare coada de stevie prin faina,oul batut si le prajim pe ambele parti in uleiul bine incins.Cand sunt gata,le asezam pe un servetel de bucatarie absorbant pt a elimina excesul de ulei.Se servesc ca aperitiv .Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise