craciunul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g stafide
  • 200g fructe confiate
  • 75g nuci macinate
  • 350g faina
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja de la o lamaie
  • coaja de la o portocala
  • 250g unt
  • 275g zahar
  • 5 oua
  • 3 linguri coniac

Mod de preparare

stafidele+fructele confiate+nucile+scortisoara+coaja de la lamaie si portocala+untul moale +zaharul se bat pana devine o crema spumoasa .

se adauga ouale pe rand unul cate unul ,faina si coniacul

se pun intr-o forma si se coace 45-60 min la foc moderat

se mai inteapa si se mai stropeste cu coniac

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise