crap sarbesc cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap fara cap
  • cartofi
  • smanatana
  • rosii
  • boia de ardei dulce
  • ardei gras
  • ulei
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Cartofii si ardeii se inabusa in 75 ml de ulei si 75 m l de apa, se adauga smantana, patrunjelul verde, boia si sare. Compozitia se asaza pe o tava. Deasupra se asaza bucatiile de peste unse cu ulei, cu cate o jumatate de rosie deasupra si se introduc la cuptor ca 15 min

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise