Creier regal

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. creier
  • 3 leg. ceapa verde
  • 2 leg. marar
  • 1 leg. partunjel
  • 250 g. cascaval ras
  • 7 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala creierul si se opareste. Se toaca ceapa, mararul si patrunjelul marunt. Se unge o tava de yena cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se incinge cuptorul la 180 grade. Se aseaza creierul peste care se pune verdeata si apoi cascavalul ras. Se da la cuptor ~ 20 min. Dupa care se pun ouale batute, si se mai lasa inca 15 min. Se serveste cald sau rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise