Crema cu lamaie si rahat (de post)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr rahat (o singura culoare!)
  • 200 gr margarina (**unt)
  • 1 lamaie

Mod de preparare

- Lamaia se spala, se taie bucati si se curata de seminte dupa care se da la masina de tocat impreuna cu rahatul. Compozitia se amesteca bine ca sa se omogenizeze.

- Untul se freaca spuma dupa care se adauga treptat compozitia de lamaie si rahat.

**Obs: Crema se poate prepara mult mai usor la robotul de bucatarie. Lamaia spalata, taiata bucati si curatata de seminte se mixeaza impreuna cu rahatul. Se adauga untul si se mixeaza in continuare pana se obtine o crema spumoasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise