CREMA DE BRANZA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. branza de vaci
  • vegeta dupa gust, putina sare
  • 2-3 linguri pline de maioneza
  • 1 ceapa rosie mica
  • cateva fire de patrunjel
  • ardei rosu pentru ornat

Mod de preparare

Se sfarama branza de vaci, se adauga maioneza si sare si vegeta dupa gust.Se amesteca bine. Se taie ceapa si firele de patrunjel marunt si se adauga in crema de branza. Se amesteca, se pune toata compozitia intr-un bol si se orneaza cu ardei rosu

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise