CREMA DE BRANZA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. branza de vaci
  • vegeta dupa gust, putina sare
  • 2-3 linguri pline de maioneza
  • 1 ceapa rosie mica
  • cateva fire de patrunjel
  • ardei rosu pentru ornat

Mod de preparare

Se sfarama branza de vaci, se adauga maioneza si sare si vegeta dupa gust.Se amesteca bine. Se taie ceapa si firele de patrunjel marunt si se adauga in crema de branza. Se amesteca, se pune toata compozitia intr-un bol si se orneaza cu ardei rosu

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise