Crema de branza cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 5 linguri pline cu smantana de tara
  • 5 linguri lapte
  • 100 gr ciuperci la conserva
  • 4-5 foi de ceapa verde
  • 4 crengute marar verde
  • 1 lingura plina parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ierburi de provence

Mod de preparare

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper.

Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca.

Le tocam marunt cu cutitul.

Spalam foile de ceapa verde, le tocam marunt.

Mararul verde il maruntim si indepartam cozile.

Intr-un bol punem branza faramitata cu mana, smantana si le mixam.

Incorporam laptele, apoi adaugam ceapa verde, mararul si le amestecam cu o paleta.

Condimentam cu sare, piper, ierburile de provence.

La final adaugam ciupercile si parmezanul, le incorporam bine.

Se pune intr-o caserola, se da la frigider si se serveste cand doriti.

Este grozava dimineata, pe putina paine prajita si cu o cana de ceai langa, o cana de lapte, putin iaurt...

Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise