Crema de branza (Liptai)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-250 g branza feta, delice, de vaci
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri smantana sau iaurt de bivolita
  • 30 ml ulei (de masline)
  • 1/2 lingurita boia (iute)
  • 1/2 lingurita patrunjel tocat (uscat)
  • 2 lingurite ketchup
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Aperitiv sau gustare, crema Liptai se preteaza atat la sandwitch-uri cat si ca umplutura pentru rosii, ardei, oua, diferite platouri, etc.

Puneti intr-un vas de blender branza, smantana, uleiul, ketchup, boia, sare si piper, apoi mixati totul 10-15 secunde.

Dregeti gustul de sare si piper, apoi rasturnati pasta intr-un castron. Garnisiti cu patrunjel tocat, frunze de patrunjel, felii de peperoni, castraveti, etc. Daca nu aveti un blender, puteti folosi mixerul sau un tel sub forma de para. Va fi la fel de buna. Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise