Crema de Camembert

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g camembert
  • 2 cepe verzi
  • 200g branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • boia
  • 1 para

Mod de preparare

Camembertul se zdrobeste cu o furculita;se adauga branza de vaci,smantana,sare si boia.Para se decojeste si se adauga la compozitia de crema taiata cuburi.Se amesteca toate componentele bine si crema se poate servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise