Crema de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenusuri,
  • 100 g zahar,
  • 2 lingurite amidon,
  • 200 ml lapte,
  • 100 g ciocolata topita.

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga amidonul si se dilueaza cu laptele cald.

Se ingroasa la foc moderat, amestecand incontinuu pentru a nu se prinde de vas.

Se ia de pe foc si se adauga untul bucatele si ciocolata topita.

Se poate folosi la torturi, prejituri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise