Crema de conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida medie
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri maioneza ( facuta de voi)
  • 1 lingura smantana
  • Sare si piper

Mod de preparare

Am fiert conopida 20 de minute, am scurs apa prin presare dupa care am tocato cu tocatorul de legume pana a devenit o pasta fina.

Am pus conopida intr-un castron am adaugat peste cateii de usturoi pasati patrunjelul tocat marunt, smantana, maioneza, sare si piper dupa preferinte.

Dupa ce am adaugat toate ingredientele, am omogenizat compozitia timp de 5 min cu o lingura de lemn.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise