Crema de dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu apa

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja si se taie felii sau cuburi.

Ceapa se taie solzisori si se caleste in uleiul de masline avand grija sa nu se rumeneasca prea tare ceapa.Se adauga dovleceii taiati,sare si cana cu apa.Se lasa la fiert timp de 20 minute.Cand este gata se da la robotul de bucatraie si se amesteca pana devine o crema.

Se serveste cu crutoane.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise