Crema de mascarpone cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o cutie cu branza mascarpone (250 gr.);
  • -o conserva de ton bucati in ulei (185gr.);
  • -3 fileuri de ansoa in ulei;
  • -zeama de la o jumatate de lamaie;
  • -cateva fire de patrunjel verde;
  • -cateva fire de cepsoara(optional);
  • -o lingurita de capere;
  • -piper dupa gust.

Mod de preparare

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita in bucatele mai mici. Se adauga zeama de lamaie, verdeata tocata marunt din cutit, caperele, piperul si branza mascarpone. Se amesteca totul cu o lingura pana la omogenizare. Se pune intr-un bol potrivit si se orneaza cu frunze de patrunjel. Gata gustarea! Este delicioasa!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise