Crema de Napolitane

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-6 galbenusuri de oua
  • 2cani de zahar
  • 2cani alune pisate
  • 1 pachet de margarina

Mod de preparare

O cana de zahar se freaca cu galbenusurile si se pun la foc mic.Dupa ce s-a topit,se adauga margarina frecata cu cealalta cana de zahar .Dupa ce s-a dat jos de pe foc se lasa putin la rece si se intinde pe foi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise