Crema de Zahar Ars

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 l de lapte dulce
  • 6 linguri de zahar tos
  • 1 sticluta esenta de rom
  • Coaja de lamaie sau portocala rase

Mod de preparare

Se pun trei linguri de zahar la topit intr-o oala de dimensiuni medii. Intr-un vas se bat cele 8 oua, dupa care se incorporeaza laptele, esenta de rom, 3 linguri de zahar si coaja de lamaie sau portocala rasa.

Dupa ce s-a topit zaharul din cratita se intinde pe toata suprafata acesteia si se adauga laptele cu ouale din vas. Se pune cratita cu ingredientele intr-o alta oala cu apa si se baga la cuptor pentru aproximativ o ora.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise