Crema de zahar ars cu mere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere mari
  • 1 cana de zahar
  • 8 oua
  • 1 litru de lapte

Mod de preparare

Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita suficient de mare si cand a capatat o culoare brun deschis se ia de pe foc si se inclina astfel incat zaharul caramelizat sa ajunga pe peretii cratitei.

Separat se face un amestec cu ouale si laptele.

Se taie merele in feliute subtiri si se aseaza pe fundul cratitei.peste ele se adauga amestecul de oua cu lapte si se baga la cuptor.

Dupa ce este gata se scoate din cuptor si se rastoarna cratita peste o tava sau un platou.cratita nu se ridica de pe platou.se baga asa la frigider si se lasa o zi. Se serveste rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise