Crema pentru foi de napolitana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet foi de napolitane din comerț
  • pentru crema
  • 1/2 kg zahar, 8 linguri de faina, 2 linguri cacao, o cana de lapte, o margarina Rama, 4 linguri de cocos.

Mod de preparare

pentru crema

1/2 kg zahar, 8 linguri faina, 2 linguri de cacao se amesteca uniform intr-o cratița.

in alta cratița se topește pe foc margarina in lapte, iar dupa ce da cateva clocotese adauga compoziția din prima cratița. se pune treptat și se amesteca pentru a nu se face cocoloașe. se mesteca continu și se lasa sa fiarba pana ce devine o crema. se ia de pe foc și se racește.cand devine calduța in crema se adauga cocosul, se ung foile cu crema. se are in vedere ca crema sa nu fie fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise