Crema pentru foi Lica

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pachet de unt
  • -coaja de la o lamaie
  • -500 g zahar
  • -2 oua (galbenusul)
  • -o farfurie de nuci macinate

Mod de preparare

Ouale se amesteca cu 250g zahar, untul si lamaia intr-un castron.

Intr-o cratita se pune restul se zahar, se topeste si se pun nucile, amestecandu-se. Compozitiile se amesteca si se pun intre foi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise