Crempita mai altfel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 foi de cremsnit
  • 1 litru frisca vegetala
  • 400 ml lapte
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 200 gr si 6 linguri zahar praf
  • 4 linguri zahar tos
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 4 plicuri intaritor de frisca
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 borcan dulceata de capsuni

Mod de preparare

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti acasa din aluat de patiserie.Se prepara budinca cu cele 4 linguri de zahar tos cu laptele din care oprim 3 linguri apoi se pune la racit.Se bate frisca cu cele 6 linguri de zahar praf si zaharul vanilat,la urma se adauga si intaritorul de frisca si se adauga budinca rece. Se imparte compozitia in doua se pune prima parte pe prima foaie, apoi a doua foaie,restul de crema si ultima foaie. Peste se pune dulceata si se prepara glazura:200 gr zahar pudra se amesteca cu zeama de lamaie si trei linguri lapte fierbinte,se amesteca repede si bine si se pune peste dulceata.Va asigur ca este delicioasa.Eu am facut-o si fara dulceata si glazura si am pus deasupra ciocolata topita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise