Cremsnit

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 6 oua
  • 140 gr zahar
  • 140 gr nuci
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Pentru crema:
  • 250 gr unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 3 lingurite ness
  • 1 galbenus de ou
  • 70 gr nuci taiate marunt
  • Pentru glazura:
  • 6 linguri lapte
  • 200 gr zahar
  • 3 linguri cacao
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Blatul:bati albusurile cu zaharul,adaugi pe rand galbenusurile,nucile date prin masina,cacaua,3 linguri faina si putin praf de copt.Ungi o tava cu unt si o tapetezi cu faina,torni compozitia in tava si o dai la cuptor circa 45 minute.

Crema:amesteci untul cu zaharul pudra si nessul dizolvat in putina apa.Adaugi galbenusurile si nucile taiate marunt.

Se scoate blatul din cuptor,se lasa sa se raceasca si dupa se intinde crema peste el.

Glazura:fierbi laptele cu 200 gr zahar si cu cele 3 linguri cacao pana se ingroasa.

Se lasa crema la racit dupa care se adauga 100 gr unt si se intinde peste crema.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise