Cremsnit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • -6 linguri apa
  • -1 lingura otet
  • -1 varf de sare
  • -1 margarina
  • -300g faina
  • Pt crema:
  • -1 kg lapte
  • -350g zahar
  • -150g faina
  • -4 galbenusuri
  • -1 pachet vanilie

Mod de preparare

Se face un aluat si se intinde de 2-3 ori si se pune in frigider pana dimineata. Se imparte in 2 si se coc pe fundul tavii. La crema se amesteca toate ingredientele pe baie de aburi. Dupa ce se umple cu crema, se pune si a doua foaie si se pune un tocator cu ceva pe el ca sa se preseze cateva ore si apoi se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise