Crep- suzet cu piersici

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr clatite
  • 1pahar de faina
  • putina sare
  • 2 linguri de zahar
  • 4 oua
  • 3/4 pahar de lapte
  • 3/4 pahar smintina ptr frisca
  • 1 lingurita de etenta de vanilie.
  • ptr umplutura
  • 4 piersici taiate cuburi
  • 2 linguri de unt
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1/4 pahar apa
  • 1/3 pahar suc de portocala
  • 2linguri liker de portocala
  • 1lingura coaja de portocala.

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam toate ingridentele ptr clatite pina compozitia este omogena.Imtr-o tigaie de teflon se unge cu putin unt si se prajesc clatitele ,si se pastreaza acoperite.Intr-o alta tigaie punem toate componentele in afara de piersici si lasam sa fiarba putin pina scade putin dupa care adaugam si piersicile si le lasam putin sa se patrunda dupa care stingem focul.

Asezam pe o farfurie o clatita dechisa punem din continutul piersicilor o impaturim in patru si adaugam putina frisca batuta fara zahar.

Este un desert delicios.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise