Creveti A Guilho

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Creveti intregi sau miez
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 5 dinti de usturoi taiati felii
  • 1 dl vin alb(6 linguri)1 lamaie.Optional 5 picaturi de tabasco sau piri piri.

Mod de preparare

Tai piciorusele si coada,si decojesti cu grija ca sa ramana capul,se condimenteaza doar cu sare si piper.Intr-o tigaie incalzesti uleiul si se frig creveti impreuna cu foaia de dafin.Se intorc,si se adauga usturoiul.Cand sa rumenit putin se adauga sucul de la jumatate de lamaie,sau cateva picaturi.La cine nu ii place nu pune de loc.Optional se pune picantul,se adauga vinul si se pune capac pt cateva minute-Se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise