Creveti imbracati

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 creveti
  • 6 linguri cu faina
  • 1 ou
  • 100ml bere
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se curata crevetii,lasand codita.Se bate oul cu un praf de sare si se adauga faina,amestecand bine.Se adauga putin cate putin berea(cantitatea de bere poate varia in functie de tipul de faina)pana ramane o pasta omogena mai groasa.Intr-o tigaie se pune ulei la incins.Se dau crevetii prin pasta obtinuta si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta.Se stropesc cu lamaie si se servec calzi.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise