CROCHETE CU CIUPERCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci
  • 100gr pesmet
  • 150 gr faina
  • 300 ml ulei
  • 4 oua
  • 1 leg patrunjel
  • 50 gr smantana
  • sare piper

Mod de preparare

Ciupercile se taie lamele ,se inabusa in 50 ml ulei,se condimenteaza cu sare si piper ,dupa care se adauga si patrunjelul tocat.In 100 ml apa clocotita cu sare si 50 ml ulei se adauga 100 gr faina si se amesteca pana se dezlipeste dupa vas,apoi se indeparteaza de pe flacara.Aluatul se raceste si se adauga pe rand 3 oua,apoi se incorporeaza ciupercile.Aluatul modelat sub forma de ciupercute{palarii si codite} sau mai simplu crochete normale dupa cum a fost in cazul meu se trece prin faina,ou batut si pesmet,apoi se prajeste in baie de ulei.Crochetele se servesc fierbinti,cu smantana deasupra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise