Crochete de cartofi

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri faina
  • 3 oua
  • sare, piper (dupa gust)
  • cascaval
  • ulei

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat (mixer) si se framanta cu faina, oua, sare si piper.

Se formeaza bile sau bastonase si se rumenesc in ulei incins. Se scot cu paleta si se scurg de ulei pe servete de hartie.

Se aseaza pe platou cald si se presara cu cascaval ras.

*Se servesc fierbinti ca garnitura la friptura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise