Crochete de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • sare
  • pesmet
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Se fierb cartofii,se curata de coaja si se face un piure la care se adauga 2 galbenusuri si 1 lingura de faina.se omogenizeaza dupa care se fac crochetele in forma dorita.

Uleiul se incinge si pun la prjit crochetele care au fost date prin faina,ou batut si pesmet.

Se scot pe un servetel care absoarbe uleiul in exces.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise