CROCHETE DE CARTOFI CU BRANZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 7 g unt( margarina)
  • 200 g branza telemea
  • 3 oua
  • 20 g drojdie de bere
  • faina, sare
  • 250 ml untdelemn

Mod de preparare

Cartofii se coc, se face un piure consistent, cu unt, fara lapte, se adauga drojdia, branza rasa, sarea, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma si faina cat cuprinde, ca sa iasa un aluat potrivit de tare. Se lasa sa creasca. Se intinde, apoi, o foaie de circa 1 cm grosime, care se taie cu paharul.Rondelele se lasa din nou sa creasca si se prajesc in unt. Se servesc, fierbinti, presarate cu cascaval sau svaiter ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise