crochete din carne cu mazare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ceapa
  • faina
  • unt
  • lapte
  • oua
  • p esmet
  • ulei
  • mazare sote
  • morcovi
  • sare

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se spumeaza si se adauga ceapa cu morcovii. Se lasa carnea sa se raceasca , se dezoseaza, apoi se taie in cuburi mici. In 10 g de unt incalzit se adauga 200 g de faina dizolvata in 200 ml de lapte rece, sare si cantitatea de lapte ramasa; se prepara un sos alb , care se amesteca cu carnea de pui, oua fierte, piper si se lasa sa se raceasca.

Din aceasta compozitie se fac crochete in forma de bastonase lungi de 5 cm , se trec prin faina, ou batut, pesmet si se rumenesc in ulei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise