Crochete din carne cu ou

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt 12 bucati
  • -12 oua
  • -50 ml ulei
  • -300 g carne tocata
  • -2 cartofi fierti
  • -1 lingura rasa cu verdeatza tocata marunt(marar, patrunjel)
  • -1 lingura mustar
  • -sare, piper, un ou crud
  • -2 linguri faina
  • -50 g pesmet

Mod de preparare

1. Ouale se pun la fiert si se lasa 10 minute, cartofii se paseaza pana se obtine o pasta omogena, apoi se amesteca cu carnea tocata mustarul si verdeatza.Se condimenteaza cu sare si piper, se pun pe o folie transparenta si se import in 12 gramajoare.

2. Se curata ouale de coaja si se cu compozitia mai sus mentionata. Crochetele gata modelate se dau prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.

3. Intr-o tigaie cu ulei incins se prajesc crochetele, apoi se lasa la scurs pe un servetel de hartie. Se servasc ca atare sau cu diverse garnituri si salate.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise