Bagheta o taiem in 2 bucati, apoi decupam partea de deasupra in forma de V pentru a fi mai incapatoare pentru umplutura. Pe o tava tapetata cu hartie de copt punem baconul la 220 grade la cuptor si il lasam pana se rumeneste si devine crocant. Intre timp rosiile le taiem cubulete marunte, le asezonam cu ierburi aromatice si ulei de masline si mozarella o taiem felii subtiri. Cand baconul e gata, il taiem bucatele mici. Incepem asamblarea: punem rosiile mai intai uniform in cele 2 baghete, apoi presaram baconul, iar la urma mozarella. Baghetele le punem in tava unde s-a prajit baconul si le dam la cuptor la 200 grade timp de 5 minute sau pana ce s-a topit mozarella.Serviti imediat! Enjoy!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise