Crostini cu bacon, rosii si mozarella

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 100 grame rosii
  • 8 felii bacon
  • 100 grame mozarella
  • busuioc,oregano, cimbru
  • ulei de masline

Mod de preparare

Bagheta o taiem in 2 bucati, apoi decupam partea de deasupra in forma de V pentru a fi mai incapatoare pentru umplutura. Pe o tava tapetata cu hartie de copt punem baconul la 220 grade la cuptor si il lasam pana se rumeneste si devine crocant. Intre timp rosiile le taiem cubulete marunte, le asezonam cu ierburi aromatice si ulei de masline si mozarella o taiem felii subtiri. Cand baconul e gata, il taiem bucatele mici. Incepem asamblarea: punem rosiile mai intai uniform in cele 2 baghete, apoi presaram baconul, iar la urma mozarella. Baghetele le punem in tava unde s-a prajit baconul si le dam la cuptor la 200 grade timp de 5 minute sau pana ce s-a topit mozarella.Serviti imediat! Enjoy!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise