Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 de bagheta
  • 150 gr crema de branza
  • 2 ardei kapia potriviti
  • 4-5 felii muschiulet file
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete.

Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le amestecam bine.

Bagheta o taiem felii potrivit de groase si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Le stropim cu ulei, presaram sare si rasnitam putin piper.

Le introducem in cuptorul incins, cam 10 minute, cat prind o usoara crusta aurie pe margini.

Le scoatem din cuptor, le ungem cu crema de branza.

Punem bucatele de muschi file, apoi fasii de kapia, pe care le rulam.

Se servesc calde! Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise