Cruditati cu sos de iaurt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g castraveti, 150 g telina (tulpini), 200 g ciuperci, 300 g ridiche neagra, 1 legatura ridichi de luna (rosii), 200 g ardei gras (galben), 8 felii de paine, 30 g unt, 200 g smantana, 2 iaurturi (a 150 g), 2-3 linguri zeama de lamaie, sare, piper, 1 lingurita zahar, 1 legatura de verdeata.
  • (pentru 4 persoane)

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele. Castravetii, telina si ciupercile se taie felii, ridichea neagra se da pe razatoare, ridichile rosii se taie in opt, iar ardeiul se taie cubulete. Painea, fara coaja, se taie si ea cubulete mici si se prajeste in untul incins, pana ce se rumeneste bine. Se pun toate legumele si painea pe un platou mare si se servesc cu sosul preparat din smantana si iaurt, amestecate cu verdeata tocata, sare, piper, zahar si zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise