Crumble cu turta dulce, mere si pere

Se spala merele si perele si se usuca.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 mere
  • 2 pere
  • 300 gr turta dulce
  • 4 albusuri
  • 250 gr zahar
  • 30 ml coniac
  • Scortisoara
  • Coaja rasa de portocala

Mod de preparare

Se spala merele si perele si se usuca. Se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete.

Se amesteca merele si perele cu scortisoara pudra, 100 gr zahar, coaja rasa de portocala cu coniacul si se dau la cuptor.

Se farmiteaza turta dulce.

Se bat albusurile cu zaharul ramas pana ajung la consistenta unei bezele.

Se amesteca turta dulce farmitata cu o parte din bezea.

Se scoate vasul in care s-au copt merele si se pune deasupra turta dulce amestecata cu bezea.

Se tine la cuptor 10 minute, apoi se pune deasupra restul de bezea si se mai tine inca 10 minute.

Desertul se poate servi cald sau la temperatura camerei.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise