Ardei cu branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ardei grasi rosi si galbeni
  • 100 g branza telemea
  • 100 g carnati uscati
  • 150 g g branza de vaci
  • 100 g unt
  • cateva fire de patrunjel verde
  • boia de ardei
  • chimen
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 lg capere
  • Pt decor:
  • felii subtiri de carnati uscati
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala ardeii grasi, se taie jumatati (se lasa si cozile), se scot semintele si se taie putin partea de jos pt a se putea aseza pe platou.

Carnati taiati cubulete se pun intr-un castron, se adauga untul, patrunjelul verde tocat, branza de vaci, branza telemea rasa, ceapa tocata marunt si se omogenizeza bine. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei si chimen, dupa gust.

Capetele se clatesc cu apa rece, se scurg, se taie jumatati si se incorporeaza in amestecul de branza. Se umplu ardei cu crema proaspata, se decoreaza cu felii subtiri de carnati, patrunjel verde si se introduc la frigider pana in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise