Cuajada de iaurt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iaurt natur
  • 2 ouă
  • 2 măsuri de faina (măsurate cu borcanul de iaurt)
  • 4 măsuri de lapte
  • 2 măsuri de zahăr
  • 125 g de unt
  • scorţişoară

Mod de preparare

Amestecă iaurtul cu untul moale. Adaugă ouăle, zahărul, laptele, făina şi amestecă bine. Foloseşte telul în formă de pară.

Unge cu margarină o formă rotundă.

Varsă în formă, pudrează cu scorţişoară şi pune la cuptorul preîncălzit la foc mic. Coace cam 40 minute. Serveşte rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise