cubulete de peste dulci acrisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr biban file
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri de sos de soia si doua linguri de otet
  • sare
  • piper alb macinat
  • coriandru
  • chimion macinat
  • ghimbir pudra (cate unvarf de cutit)
  • zahar dupa gust
  • patru linguri de ulei de arahide pentru prajit
  • un ou batut
  • 2 linguri si jumatate de amidon de porumb
  • 2 morcovi taiati romburi
  • 50 gr de mazare congelata
  • o jumatate de ceapa taiata cubulete
  • 150 gr de rosii pasate

Mod de preparare

Pestele file se taie in cubulete, se stropeste cu suc de lamaie, sos de soia si otet, se lasa scurt sa se patrunda, se scoate din marinata, se condimenteaza cu sare, piper, celelalte condimente si zahar, dupa gust. Uleiul se infierbanta intr-un vas Wok, cubuletele de peste se dau prin ou apoi prin amidon, se prajesc in ulei se scot si se pastreaza calde. In uleiul ramas se prajesc legumele, amestecand. Se toarna marinata si tomatele pasate si totul se pune la fiert. Se adauga cubuletele de peste in sos si se mai da un clocot.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise