Cuburi cu ciocolata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • 125 g faina
  • 100 g alune tocate
  • un praf de copt
  • 150 g gem de capsuni
  • 300 g glazura neagra
  • 75 g ciocolata alba

Mod de preparare

Se freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare. Se adauga apoi faina, alunele si praful de copt. Aluatul se pune intr-o tava de 30x40 cm tapetata cu hartie si se coace 35 min apoi se lasa sa se raceasca. Se taie rece pe 2 nivele. Se unge la mijloc cu gem apoi se taie patrate potrivite care se dau prin glazura de ciocolata neagra. Se lasa sa se usuce si se stropesc cu glazura alba.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise