Cuburi de cas

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cas
  • 2 catei usturoi
  • 200 gr branza topita
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel
  • marar
  • alune prajite

Mod de preparare

Se da casul prin razatoare si se amesteca cu usturoiul zdrobit si cu branza topita.Se sareaza,se pipereaza.Crema obtinuta se intinde pe o tava unsa cu ulei.Foaia sa fie de macar 1 cm.Se acopera si se da la rece 1 h.

Se taie crema cuburi,se infinge fiecare cub intr o scobitoare.

Cu ajutorul scobitorii se tavaleste fiecare cub de cas prin cate o compozitie:marar,boia,piper,verdeata tocata marunt sau alune prajite si pisate.

E un aperitiv delicios.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise