Cuib de viespe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt blat:
  • 500 g faina
  • 250 g margarina
  • 5 galbenusuri
  • un cub de drojdie
  • 3 linguri de zahar pudra
  • Pt. crema :
  • 5 albusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g nuca macinata

Mod de preparare

Se framanta faina cu margarina,galbenusurle cu drojdia in muiata in putin lapte caldut si zaharul pudra.Apoi toata compozitia se imparte in 4 turte.

Apoi albusurile se bat spuma cu zaharul pudra unde apoi se adauga nuca macinata.

Se intinde o turta si apoi se unge cu crema unde apoi se ruleaza si se face o rulada unde se taie rulada in bucati cam de 1 cm.

Se unge tava si se pun bucatile unde se dau la cuptor.

Cand sunt gata se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise