Cuib de viespe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt blat:
  • 500 g faina
  • 250 g margarina
  • 5 galbenusuri
  • un cub de drojdie
  • 3 linguri de zahar pudra
  • Pt. crema :
  • 5 albusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g nuca macinata

Mod de preparare

Se framanta faina cu margarina,galbenusurle cu drojdia in muiata in putin lapte caldut si zaharul pudra.Apoi toata compozitia se imparte in 4 turte.

Apoi albusurile se bat spuma cu zaharul pudra unde apoi se adauga nuca macinata.

Se intinde o turta si apoi se unge cu crema unde apoi se ruleaza si se face o rulada unde se taie rulada in bucati cam de 1 cm.

Se unge tava si se pun bucatile unde se dau la cuptor.

Cand sunt gata se pudreaza cu zahar pudra.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise