Cupa cu agrise si crema de iaurt

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g agrise verzi
  • 1/2 baton de vanilie
  • 100g zahar
  • 200g branza de vaci
  • 150g iaurt
  • suc de lamaie
  • 12 amarettini(fursecuri cu migdale)

Mod de preparare

Se curata agrisele si se asaza intr-o oala impreuna cu batonul de vanilie crestat pe lung si miezul;se adauga 50g zahar si 2 linguri de apa.Se da intr-un clocot si se fierb 2 minute la foc moale,dupa care se lasa sa se racoreasca.

Branza se amesteca cu iaurtul si restul de zahar.Se adauga suc de lamaie dupa gust.

Se scoate pastaia de vanilie din compotul de agrise si se repartizeaza in 4 pahare de desert.Deasupra se asaza crema de branza,iar peste se presara amarettini zdrobiti.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise