Cupcakes cu banane

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 banane mari si foarte coapte
  • 1 cutie lapte condensat delatte
  • 3 oua
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 200 ml frisca lichida
  • cateva linguri de zahar praf

Mod de preparare

Luati ouale si mixati-le, ca pentru omleta, impreuna cu laptele condensat.

Terciuiti cu furculita, bine de tot, n-are rost de mazgaliti blenderul pentru doua banane supercoapte. Amestecati-le apoi cu crema de oua si lapte condensat. Adaugati faina si praful de copt si mixati. Puneti cu lingura in formele unse cu unt, sau in hartiutele pentru briose/muffins si dati la cuptor pana se coc, foc mediu-moderat. Faceti testul cu scobitoarea. Scoateti-le si lasati-le pana se racesc complet pe un gratar metalic.

Frisca lichida o mixati cu zaharul pudra pana ce sta.

Ornati cu ea prajituricile... decorati cu ce aveti la indemana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise