Cupe de parizer umplute cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g parizer tăiat în 6 felii
  • -1/2 lingură untură
  • -1 lingură unt
  • -250g mazăre
  • -1 ou răscopt
  • -sare

Mod de preparare

Felile de parizer cu coajă se prăjesc uşor în untură numai pe o parte; marginile feliei se strâng şi formează o cupă. Cupele obţinute se aşază pe farfuria de servit şi fiecare se umple cu o lingură de mazăre fiartă în apă sărată şi opărită cu unt. Peste mazăre se pune un rotocol de ou răscopt.

Cupele se pot umple şi cu morcovi fierţi sau cu felioare subţiri de cartoi fierţi.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise