Delicatese (urechiuse cu smantana)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 Kg urechiuse (ciuperci galbene care au inceput sa se comercializeze prin supermarcheturi.cam scumpe
  • dar se merita)1 legatura de ceapa verde1 legatura de marar1 pahar de smantana de 200 mlsare
  • piper
  • patrunjel
  • dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se taie marunt. Ceapa verde se taie marunt si impreuna cu mararul se calesc in cateva linguri de ulei (in bucataria chinezeasca,foc mare,timp scurt pentru a nu se pierde calitatile produsului).

Se adauga ciupercile si se lasa la foc domol 10-15 minute. Se adauga smantana, piperul si se sareaza dupa gust.

P.S. Suntem in postul Sfintei Maria,shi cred ca o puteti incerca,si chiar prepara pentru sarbatoare.

P.S.2 Reteta o stiu de mic copil,de la bunica,si acum am vazut ca se vand prin magazine ciuperci cu confirmarea institutelor de protectie a clientilor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise