Deliciu cu branza de vaci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: (pentru 6 persoane) - 2 lingurite de coaja rasa de lamaie,
  • 3 oua,
  • 200 g branza de vaci grasa,
  • 100 g frisca groasa,
  • 250 g piscoturi,
  • 4 linguri de zahar,
  • 3 linguri cacao,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 3 linguri coniac,
  • 200 ml ness cafe rece.

Mod de preparare

Amestecati cafeaua cu coniacul si puneti-le la rece. Separati albusurile de galbenusuri. Intr-un castron, puneti galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat si amestecati-le cu robotul electric. Adaugati coaja de lamaie rasa.

Incorporati usor branza de vaci si frisca, luandu-le pe rand cu o lingura. Bateti albusurile spuma si adaugati-le cu grija in compozitie.

Intr-un platou dreptunghiular si ingust, puneti jumatate din piscoturi si umeziti-le cu jumatate din amestecul de cafea cu coniac. Varsati deasupra jumatate din amestecul de crema de branza.

Puneti al doilea rand de piscoturi, stropiti cu cafeaua si coniacul ramase si intindeti restul de crema. Pudrati din belsug cu praf de cacao. Puneti prajitura cel putin doua ore la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise