Deliciu cu peste

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g file de peste proaspat congelat
  • 2 oua
  • 1 lg unt
  • pesmet
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei de prajit

Mod de preparare

Se trece pestele prin masina de tocat si se amesteca cu ouale batute bine, cu o lg de unt inmuiat, zeama de la jumatatea de lamaie, putin pesmet, sare si peper, dupa gust.

Din compozitia obtinuta se modeleaza crochete de forma dorita (rotunde sau patrate), se tavalesc prin pesmet si se rumenesc in ulei bine incins, pe toate partile. Se servesc calde cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise