Desert cu banane si cafea

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane
  • 15g cafea instant
  • 30g zahar brun
  • 250g chefir
  • 15g alune

Mod de preparare

Decojim si taiem felii jumatate de banana, restul le pasam cu o furculita.

Dizolvam cafeaua in 15ml de apa fierbinte si amestecam cu bananele pasate.

Punem cu lingura putin amestec in recipiente, apoi presaram zahar, punem peste un strat de chefir si repetam procesul pana cand am terminat ingredientele.

Peste ultimul strat de chefir punem felii de banane si presaram alunele.

Se serveste rece, cel mai bine dupa 1 ora de cand a fost facut.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise