Desert rapid

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pahar 200 gr cu inghetata de pepene galben
  • Un pahar 200 gr. cu inghetata de zmeura
  • 8 piscoturi boromid
  • 400 gr frisca lichida
  • 16 lingurite cu dulceata de mure
  • Visine din visinata 150 gr
  • Cateva bobite de affine
  • Ciocolata lichida

Mod de preparare

In fiecare castronel ,se sfarma cate doua piscoturi, peste ele se pun cate 4 lingurite cu dulceata si sirop , visine din visinata cu cateva lingurite de visinata (pentru adulti), se lasa sa se insiropeze 10 minute ,apoi punem din fiecare inghetata(de care ai la indemana ) ,peste care adaugam frisca bine batuta , ornam cu bobite de afine ,coacaze sau mure ,ce avem si trecem cu un suvoi subtire de ciocolata , se serveste imediat si va asigur ca este delicios.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise